diumenge, 11 de novembre de 2012

ENS VISITA LA TERESA BARÓ, EXPERTA EN COMUNICACIÓ NO VERBAL.
Ha vingut al nostre institut la Teresa Baró, experta en comunicació no verbal i  habilitats personals, per fer la xerrada Com convèncer que has fet un bon treball de recerca. Els alumnes de 2n de batxillerat hem seguit els consells i trucs que ens ha donat per fer una bona exposició en públic.
En primer lloc la planificació. És important seleccionar les idees importants del meu treball i ordenar-les. La presentació pot ser més original que les fórmules típiques, intentant presentar el tema d'una manera atractiva que capti l'atenció del públic. El desenvolupament ha de ser molt selectiu per evitar repeticions i donar massa informació. I per útim qualsevol exposició ha de tenir un bon final que deixiu clar la importància del nostre treball i ens remeti a la situació inicial.
També és important la imatge personal, la posició del cos, el moviment de les mans, la mirada, la veu alta i clara. Tot això ens ajudarà a guanyar seguretat i a defensar amb entusiasme el nostre treball. El power point ha de ser un recurs més que presenti idees bàsiques molt sintétiques, però no ha de ser més important que nosaltres. Tres alumnes voluntaris, dos nois i una noia, ens han ajudat a exemplificar aquests consells. Ara només hem de posar-los en pràctica. Que feu bones exposicions i bona sort!
Recordeu que tenim el llibre Parlar i convèncer a la nostra biblioteca i també ens ha regalat el llibre Tens un e-mail de l'editorial Columna. Us envio l'enllaç del seu blog on podreu trobar més informació.

http://www.teresabaro.com/

Moltes gràcies a la Teresa Baró per la seva amabilitat.
Us afeigeixo un enllaç al programa Para todos la 2 on participa a la secció de comunicación no verbal.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada