dimecres, 21 de març de 2012

Exposició "Nois i noies, tants a tants"La Biblioteca de l'Associació de Mestres Rosa Sensat posa a disposició de les escoles i instituts de Barcelona, en forma de préstec, tres maletes amb una acurada selecció de llibres de ficció infantils i juvenils, que posen en mans d'infants i joves d'educació infantil, primària i secundària obres que els permeten una mirada i una reflexió en favor de la igualtat d'oportunitats, la superació dels estereotips de gènere, culturals i socials, i la defensa de la dignitat personal, i aporten recursos als docents per treballar la coeducació.
Cada maleta conté un centenar de títols així com un recull bibliogràfic per poder aprofundir i seguir investigant sobre el tractament de gènere en la literatura infantil i juvenil, proporcionar els elements necessaris a partir dels quals es pot seguir treballant de manera autònoma, i actualitzar la selecció de lectures.
El treball bibliogràfic i de recerca ha estat desenvolupat per Rosa Mut Carabasa i Amàlia Ramoneda  Rimbau. Per aquest treball, la Biblioteca de Rosa Sensat ha obtingut aquest any el Premi 8 de març-Maria Aurèlia Capmany de l'Ajuntament de Barcelona en la XXV edició. 
http://www2.rosasensat.org/pagina/noies-i-nois-tants-a-tantsCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada